Costura al taller

 Vine al taller de La Garriga a fer classes de moda, costura i patronatge

Classes de costura mensuals

Vine al taller mes a mes i confecciona tota la roba que et puguis imaginar. Aprofita els meus patrons o creem-los de nou de les peces que somiïs.

El taller està obert dimecres de 16:30 a 21:00, dijous  de 16:30 a 21:00, divendres de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 21:00

Alguns dissabtes del mes hi ha MONOGRÀFICS de 10-14 i pop ups. Subscriu-te a la newsletter o segueix-nos a Instagram per assabentar-te de tot!

65€/mes 2 hores setmanals, tant si el mes té 3, 4 o 5 setmanes.

Llegir les condicions generals dels cursos al taller
  • Descomptes especials per a alguns monogràfics.
    No perds la classe si no vens però demano que m’aviseu per tal de que algú altra pugui ocupar la vostra plaça.
  • La última setmana de desembre i primera de gener, el taller estarà tancat. Per Setmana Santa tanquem el divendres i el dilluns.
  • Si un dia que et toca venir cau en festiu i en pont es pot recuperar SEMPRE I QUAN HI HAGI LLOC i dins d’aquell mateix mes.
  • Material inclòs al taller: paper de patronatge, fils, estisores i agulles. No entra material de tipus: cremalleres, cintes, entreteles, cotonet, teixits finals, gomes, etc.
  • La persona s’ha de comprometre amb l’horari. Si no pot venir ha d’avisar mínim el mateix matí (per WhatsApp) i pot recuperar la classe sempre i quan hi hagi lloc, dins d’aquell mateix mes i dins l’horari d’obertura del taller.
  • El pagament es domiciliarà al banc cada dia 1. Si la persona es vol donar de baixa ha d’avisar abans del 15 d’aquell mes. El primer pagament que es faci, se li sumaran 3€ de dipòsit que es tornaran quan la persona es doni de baixa (és l’import que el banc em cobraria en el cas de que em retornessin el rebut). Al setembre el pagament mensual és de 32,50€. La vostra plaça no es reservarà fins que no s’hagi fet el pagament.

Vine al taller quan millor et vagi i t’ajudo a confeccionar les peces de roba que més t’agraden.
El nostre taller està obert, vine al taller quan millor et vagi amb reserva prèvia per aprendre costura, confeccionar la teva roba, treure’n els patrons i el que demani la teva creativitat.

Classes de costura per hores

Un abonament T-5

És perfecte per introduir-te a la costura, confeccionar la teva primera peça o venir a treure el patró de la següent creació.

Un abonament T-10

A part de confeccionar, et permetrà desenvolupar una peça pròpia amb un patró fet a mida o treure’l d’una peça ja feta que tinguis a casa.

Un abonament T-15

És per treballar en un projecte personal o més extens, com millorar la teva marca pròpia, aprendre a confeccionar peces difícils o qualsevol dels patrons difícil que tinc.

Tant si no has cosit mai, com si et fa il·lusió venir a fer-te una peça en concret, estic aquí per ajudar-te!

M’adapto al teu nivell i al què tu et vulguis fer.

Grups reduïts = classes personalitzades

Faig grups reduïts que em permeten fer classes 100% personalitzades. Dedicarem el temps de classe a confeccionar la teva roba, treure un patró per fer-te una peça concreta, fer classes d’iniciació per aprendre a cosir, dibuix de moda com figurins o tirar endavant el teu projecte.

M’il·lusionen els vostres projectes igual o més que a vosaltres i és per això que sempre estic oberta a nous reptes i sempre us proposo nous patrons i teixits.

Els propers monogràfics al taller

Demana’ns més informació!

Classes de costura presencials per a totes les edats i tots els nivells.

Marca quin tipus de classe t'interessa més

5 + 4 =

Propers cursos al mail

Autorització *

Coneguem-nos

Horari

Dimecres 16:30-21:00
Dijous 16:30-21:00
Divendres 10:00-13:30 i 17:00-19:00

Taller

C/ Calàbria, 14

La Garriga - 08530

T'envio les instruccions per fer-te la Miona's Bag

És molt fàcil de fer, no necessita patró. Només necessites els teixits i seguir els passos que t’indico a les instruccions.

 

Revisa el teu mail! Ara t'envio les instruccions per fer-te la Miona's Bag