Les condicions de venda online a MFL

Les presents condicions generals s’apliquen, sense restricció ni cap reserva, a les vendes realitzades per a través de la web www.mionafashionlab.com, amb domicili a C/ Calàbria, 14 de la Garriga – 08530 Barcelona.

Les compres a través del portal són vendes a distància regulades per la legislació espanyola vigent en la matèria.

Aquestes condicions generals de venda són accessibles en tot moment des d’aquesta pàgina web i prevaldran sobre qualsevol altre document amb el qual es contradiguin, sense perjudici del que disposi la legislació vigent.

La validació de la comanda pel client suposa l’acceptació sense reserves de les presents condicions generals de venda. En cas de ser modificades aquestes condicions generals de venda seran vinculants per a totes les compres realitzades amb posterioritat a la seva publicació en el lloc web.

Devolucions i desistiment de compra

Totes les compres realitzades a través de www.mionafashionlab.com tenen el dret a desistiment abans que el paquet s’hagi enviat.

Entre la formalització de la compra i l’inici del procés d’enviament poden passar entre 1 i 5 dies hàbils.

Si vols cancel·lar una compra:

Per a la resta de productes, en funció del punt en que es trobi la comanda, la devolució de l’import pot ser parcial o completa:

  • Devolució parcial. L’import retornat pot oscil·lar entre el 30% i el 70% si la comanda ja ha estat tractada (material preparat, empaquetat, tractat o qualsevol manipulació aplicada al taller).
  • Devolució total. Es tornarà el total de l’import pagat sempre que no s’hagi processat la comanda d’una manera física al taller.

Cap dels productes que inclogui un patró es podran retornar un cop el paquet s’hagi enviat. La personalització i característiques pròpies impedeixen el reemborsament un cop la comanda hagi sigut lliurada a la companyia de transports.

Resolució de litigis en línia

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia en matèria de consum d’acord amb l’Art. 14.1 de l’Reglament (UE) 524/2013.

Termini d'enviament

Entre la formalització de la compra i l’inici del procés d’enviament poden passar entre 1 i 5 dies hàbils.

Un cop rebem una comada, la processem adaptant el material necessari i els tràmits necessaris per a l’enviament.

A partir del 5è dia hàbil a comptar des del pagament, ens comprometem a que el paquet hagi sigut lliurat a la companyia de transports.

Caracterísitiques dels productes

Els productes comercialitzats a través de la web són nous i es creen específicament per a cada comanda rebuda.

Les característiques i parts incloses d’aquests productes vàrien en funció del producte comprat. Aquestes s’especifíquen a la mateixa pàgina del producte.

Els preus a MFL

Els preus s’expressen en EUROS, impostos inclosos, i no inclouen despeses d’enviament ni de contra reemborsament, excepte indicació expressa en contrari en el producte concret.

Els productes estan disponibles per a la venda fins a final d’existències. Els productes es serveixen segons tarifes en vigor en la pàgina web en el moment del registre de la comanda.

Els preus exposats podran ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment.

Respecte als pagaments

Les comandes es pagaran en el moment de finalitzar el procés de compra mitjançant targeta bancària. La passarel·la de pagament és segura i utilitza el software i les API d’Stripe complint amb les normatives de seguretat regulades.

Les comissions aplicades a la passarel·la de pagament estan incloses en el preu final del producte. El client no pagarà cap sobre cost per despeses de gestió de la plataforma.

No es processarà cap comanda sense que el pagament s’hagi realitzat i formalitzat.

Registre com a client

Per realitzar la comanda és necessari que l’usuari, prèviament o en el transcurs de la comanda, es doni d’alta com a client, per al que serà conduït a una pàgina perquè ompli tota la informació necessària per obrir-se un compte si es tracta d’una compra solta o perquè s’identifiqui si ja és titular d’un compte.

La informació mínima necessària per obrir un compte és: nom, cognoms, adreça de facturació i enviament, adreça de correu electrònic.

El nom d’usuari i la contrasenya seran necessaris per aquells que vulguis registrar-se com a client habitual. Aquests es beneficiaran de condicions de venda especials: descomptes en campanyes específiques, novetats i altres.

Politica de privacitat

Les dades recollides en aquesta web són anònimes. Aquelles de caràcter personal es tracten amb coherència amb la única intenció que la sol·licitada i acceptada per al visitant: subscripció de la newsletter, compra de productes o serveis i contacte comercial.

Podeu llegir la nostra política de privacitat per a més informació.

Identitat comercial

Fundat per la vestuarista Mariona Sala, Miona Fashion Lab és un espai creatiu enfocat a la moda on s’imparteixen cursos presencials i online de disseny, patronatge creatiu i costura.

Professional amb NIF 47809273R ubicada al C/Calàbria 14 baixos 1ª de la Garriga (BCN), responen al correu knockknock@mionafashionlab.com.

 

Sempre que ho necessitis ens pots escriure a knockknock@mionafashionlab.com.