T’aclareixo els dubtes

Fem els patrons simples perquè tothom els pugui fer. Si tens dubtes per si sabràs utilitzar els patrons, aquí te’ls responc.

Patrons 

Tot el què has de saber sobre els nostres packs de peces per fer-te a casa.

To show all accordion closed
Què inclouen els packs de MFL patterns?

Els nostres productes són packs que preparem específicament per a tu. En el moment de comprar un dels nostres productes pots triar:

  • El patró. Inclou el patró de paper amb la guia de talles, la guia pas a pas per a la creació de la peça i accés als vídeos tutorials per al remat de la peça.
  • Peça acabada. Rebràs a casa la peça acabada, confeccionada expressament per a tu. Triaràs el teixit disponible que més t'agrada i cosirem la peça exclusivament per a tu al nostre taller.
Puc tornar un patró?

Totes les compres realitzades a través de www.mionafashionlab.com tenen el dret a desistiment fins al moment en que el paquet s’ha enviat.

Entre la formalització de la compra i l’inici del procés d’enviament poden passar entre 1 i 5 dies hàbils.

Si vols cancel·lar una compra:

En funció del punt en que es trobi la comanda, la devolució de l’import pot ser parcial o completa:

  • Devolució parcial. L’import retornat pot oscil·lar entre el 30% i el 70% si la comanda ja ha estat tractada (material preparat, empaquetat, tractat o qualsevol manipulació aplicada al taller).
  • Devolució total. Es tornarà el total de l’import pagat sempre que no s’hagi processat la comanda d’una manera física al taller.

Per les característiques pròpies dels productes comercialitzats, un cop la comanda hagi sigut recepcionada per la companyia de transports, no es reemborsarà en cap cas l’import de la comanda.

Què necessito per fer les peces?

Per fer qualsevol peça necessites el patró, el teixit i els complements (botons, cremalleres, etc.), si la peça en necessita.

Als nostres productes podràs escollir què vols incloure al pack.

  • Només el patró, sempre i quan tu ja tinguis el material necessari.
  • El patró i el teixit. Per a cada peça, triaràs el teixit que més t'encaixi i s'inclourà la part necessaria per fer la confecció. Si vols fer més d'una peça amb aquella tela, ens hauràs d'indicar quantes peces al camp 'Notes de la comanda' o contactar amb nosaltres.
  • La peça acabada. Nosaltres confeccionarem la peça expressament per a tu amb el teixit que més t'encaixi. No tenim stocks, per això els temps de producció són de varis dies i setmanes.
Sabré fer qualsevol dels patrons?

Es necessita un coneixament bàsic; apendre a enfilar la màquina i cosir línies rectes.

  • Nivell fàcil: són aquelles en les que els patrons són fàcils d’interpretar ja que hi han poques peces i els repunts que s’han de cosir són majoritàriament línies rectes.
  • Nivell intermedi: aquests patrons tenen vàries peces i costures curves i en alguns casos, gruixos en alguns punts. Les instruccions són molt detallades així que també us animem a confeccionar-les i si teniu qualsevol dubte, aquí estem
  • Nivell difícil: acompanyats d'instruccions detallades de cada pas, els patrons s'han de saber interpretar per la complexitat de la peça.

Si tens dubtes, pregunta'ns! Ens trobaràs a @MionaFashionLab.

Què faig si m'encatllo en un pas?

Els patrons inclouen la guia pas a pas, fàcil i simple perquè creiïs la peça sense problemes.

Per als passos més complicats, hem creat uns vídeotutorials específics on t'ensenyo com fer el pas amb tot detall i explicació.

Com trio el teixit per a la meva peça?

En fer la comanda, ens posem en contacte amb tu i et proposem els teixits més adients, perquè triïs el que més t'agrada. Abans de fer la comanda ens pots escriure a knocknock@mionafashionlab.com o per Instagram i t'ensenyarem els teixits disponibles.

A MFL estoquem teixits en quantitats petites. Setmanalment visitem diferents magatzems de roba del nostre voltant buscant els teixits que ens semblen adients a la col·lecció. Per tant, no tots els teixits de les fotos dels productes estan sempre disponibles però si de semblants.

A cada producte s'especifica la quantitat de tela necessària. Podràs fer els patrons tantes vegades com vulguis amb qualsevol teixit que tinguis o compris.

Peces acabades

Aclarim els dubtes sobre les peces de roba acabades que tenim disponibles.

To show all accordion closed
Què inclouen les Peces de roba?

Per a qualsevol de les peces acabades disponibles a l'store, rebràs a casa la peça acabada, confeccionada expressament per a tu.

Triaràs el teixit disponible que més t'agrada i cosirem la peça exclusivament per a tu al nostre taller.

Les peces outlet són part del mostrari de la col·lecció. Per aquestes peces, rebràs a casa la peça ofertada. No podràs escollir el teixit ni acabats.

Peces de roba

Les compres de peces de roba tenen dret a canvi però en cap cas es tornaran els diners. Es poden canviar per una altra peça de roba o per un curs o abonament. La devolució corre a càrrec del client.

Què són les peces de mostrari?

El mostrari són les peces úniques que hem confeccionat per la col·lecció, fer proves amb els teixits, acabats i talles.

En escollir la peça, veuràs tota la informació relacionada com la talla, el teixit, els detalls i furnitures, etc.

També et pot interessar veure les condicions de venda. Sempre que ho necessitis et pots ficar en contacte amb nosaltres.

Seguim aquí, al teu costat

3 + 9 =