Classes mensuals adults

Classes de costura mensuals 

Vine al taller mes a mes i confecciona tota la roba que et puguis imaginar. Aprofita els meus patrons o creem-los de nou de les peces que somiïs.

El taller està obert els dilluns de 16:30-20:30, dimecres de 17:00 a 20:30, dijous de 16:30 a 21:00 i divendres de 10:30 a 13:00.

66€/mes 2 hores setmanals o 56€/mensuals 1,5 hores, tant si el mes té 3, 4 o 5 setmanes.

Llegir les condicions generals dels cursos al taller
  • Descomptes especials per a alguns monogràfics.
    No perds la classe si no vens però demano que m’aviseu per tal de que algú altra pugui ocupar la vostra plaça. Només podeu recuperar la classe dins els mateix mes.
  • La última setmana de desembre i primera de gener, el taller romandrà tancat. Tanquem també tota la Setmana Santa i el divendres 13 d’octubre i el 8 de desembre.
  • Si un dia que et toca venir cau en festiu la classe es perd.
  • Material inclòs al taller: paper de patronatge, fils, estisores i agulles. No entra material de tipus: cremalleres, cintes, entreteles, cotonet, teixits finals, gomes, etc.
  • La persona s’ha de comprometre amb l’horari. Si no pot venir ha d’avisar mínim el mateix matí (per WhatsApp) i pot recuperar la classe sempre i quan hi hagi lloc, dins d’aquell mateix mes i dins l’horari d’obertura del taller.
  • El pagament es domiciliarà al banc cada dia 1. Si la persona es vol donar de baixa ha d’avisar abans del 15 d’aquell mes sino es cobrarà mig mes. El primer pagament que es faci, se li sumaran 6€ de dipòsit que es tornaran quan la persona es doni de baixa (és l’import que el banc em cobraria en el cas de que em retornessin el rebut). Al setembre es cobrarà mig mes. La vostra plaça no es reservarà fins que no s’hagi fet el pagament.

M’adapto al teu nivell i al què tu et vulguis fer.

Grups reduïts = classes personalitzades

Faig grups reduïts que em permeten fer classes 100% personalitzades. Dedicarem el temps de classe a confeccionar la teva roba, treure un patró per fer-te una peça concreta, fer classes d’iniciació per aprendre a cosir, dibuix de moda com figurins o tirar endavant el teu projecte.

M’il·lusionen els vostres projectes igual o més que a vosaltres i és per això que sempre estic oberta a nous reptes i sempre us proposo nous patrons i teixits.

Demana’ns més informació!

Classes de costura presencials per a totes les edats i tots els nivells.

3 + 12 =

newsletter-miona-lab

Subscriu-te a la newsletter

Deixa'm el teu correu i seràs la primera a rebre tota la informació i promocions MFL

Autorització *