Iniciació a la costura i roba infantil

Iniciació a la costura i roba infantil (dijous matí)  

Aquest curs està pensat per a persones de totes les edats que vulguin apendre a cosir.
L’horari és els dijous 2 hores a triar entre les 09:30-12:00

Professora: Sara

Preu: 62€/mensuals material a part
El temari és tancat. Es proposaran exercicis de tot tipus. Farem roba i accessoris i es podran fer petites variacions de disseny.
Opció de fer roba infantil amb la Sara.
iniciacio-a-la--costura
Llegir les condicions generals dels cursos al taller
  • Si no podeu venir un dia la classe es perd tot i que hi ha la possibilitat de recuperar una mica venint una mica abans o quedant-vos després els següents dijous dins un màxim de 4 setmanes.
  • Descomptes exclusius en monogràfics dels dissabtes i cursos especials.
  • La última setmana de desembre i primera de gener, el taller romandrà tancat. Tanquem també tota la Setmana Santa i el divendres 13 d’octubre i el 8 de desembre.
  • Si un dia que et toca venir cau en festiu la classe es perd.
  • Material inclòs al taller: paper de patronatge, fils, estisores i agulles. No entra material de tipus: cremalleres, cintes, entreteles, cotonet, teixits finals, gomes, etc.
  • El pagament es domiciliarà al banc cada dia 1. Si la persona es vol donar de baixa ha d’avisar abans del 15 d’aquell mes sino es cobrarà mig mes. El primer pagament que es faci, se li sumaran 6€ de dipòsit que es tornaran quan la persona es doni de baixa (és l’import que el banc em cobraria en el cas de que em retornessin el rebut). Al setembre es cobrarà mig mes. La vostra plaça no es reservarà fins que no s’hagi fet el pagament.

M’adapto al teu nivell i al què tu et vulguis fer.

Grups reduïts = classes personalitzades

Faig grups reduïts que em permeten fer classes 100% personalitzades. Dedicarem el temps de classe a confeccionar la teva roba, treure un patró per fer-te una peça concreta, fer classes d’iniciació per aprendre a cosir, dibuix de moda com figurins o tirar endavant el teu projecte.

M’il·lusionen els vostres projectes igual o més que a vosaltres i és per això que sempre estic oberta a nous reptes i sempre us proposo nous patrons i teixits.

Demana’ns més informació!

Classes de costura presencials per a totes les edats i tots els nivells.

1 + 5 =

newsletter-miona-lab

Subscriu-te a la newsletter

Deixa'm el teu correu i seràs la primera a rebre tota la informació i promocions MFL

Autorització *